DE BONTE BOETE BELAEVING

Het gezelligste buitenevenement op vastelaoveszadderdig in hartje Peel en Maas op zaterdag 18 februari 2023!

BBB 2023! 

Zaterdag 18 februari 2023 vindt er weer een nieuwe fantastische editie van de BBB plaats op het plein bij het Huis van de Gemeente in Panningen.

Om 11 over 11 start de vastelaovesgekte weer in Peel en Maas en zien we weer een plein vol feestende vastelaovesvierders. Jij komt toch ook?

Binnenkort komt het programma online via onze socials (Facebook en Instagram volg ons) en natuurlijk de website. 

Het wordt weer tijd voor een feestje en dat gaan we samen weer vieren bij de BBB!

Tot snel.

 

BBB 2017

Met 9 vastelaovesgekken ontstond het idee om buiten een feestje te gaan vieren. Na 124 namen bedacht te hebben voor het evenement, wisten de mannen het zeker: De Bonte Boete Belaeving!

Een evenement voor jong en oud, waar heel Peel en Maas met elkaar wordt verbonden. Een podium bieden aan artiesten uit ons eigen Peel en Maas, aangevuld met enkele bekende vastelaovendartiesten. Feest op vasteloaveszadderdig!
En dat was de eerste editie. Met meer dan 700 vierders was de eerste editie super knus en gezellig. De mascotte (BoBBo) kreeg een gezicht en hij werd levensgroot nagemaakt. Onze kindervriend is sindsdien niet meer weg te denken uit Peel en Maas.

Met alle vrijwilligers, artiesten en natuurlijk bezoekers keken we terug op een zeer geslaagde eerste editie van de Bonte Boete Belaeving.

 

BBB 2018

Met een behoorlijk meer bar en sanitair capaciteit en uiteraard weer een overvol artiesten programma wilden we de toon zetten voor een nieuwe editie van de BBB.

Nog meer feestvierders wisten het plein voor het huis van de gemeente te vinden. Zelfs de brandweer mocht even op bezoek komen om ons te voorzien van het nodige water om de wc’s te kunnen spoelen. 

Het was met meer dan 1400 feestvierders echt een feest waar Peel en Maas trots op mocht zijn.  

BBB 2019

Na een succes als vorig jaar durfden we alleen maar te hopen op meer feestvierders. Die kwamen er! Met meer dan 3000 vastelaovesvierders kleurde Peel en Maas rood, geel en groen.

Een buhne met een uitloop, een uitgebreide kinjerhook, meer barren (zoals iedere editie overigens) en meer keuze uit een lekkere snack. Dat waren de plannen voor 2019 en ze pakten weer goed uit, nee jullie waren weer fantastisch! 

Een overvol plein met een te gekke sfeer, wat hebben jullie een feestje gebouwd. We mochten zeker spreken van een vastelaovesevenement en naast Venlo, Heythuysen en Roermond is Panningen ook de plek om vastelaovend te vieren op zaterdag!

BBB 2020

Een opnieuw gewijzigde pleinindeling met een kolossaal podium en alle andere faciliteiten weer net iets beter als voorgaande editie is de BBB uitgegroeid tot een heus evenement, waar naast vastelaovend en feest goed gekeken moet worden naar veiligheid. Het terrein is netjes afgezet en we hebben met jullie een te gek feest gevierd, met meer dan 4500!! feestvierders. 

Waar we ooit mee zijn gestart: een feest van en voor Peel en Maas, staat nog steeds zo stevig als een huis. Zonder al die vrijwilligers en mensen die er alles aan doen om de BBB mogelijk te maken, was het nooit zo’n succes geworden. Op naar een volgende editie, waar we jullie weer proberen te verrassen.

 

Géén BBB 2021 

Al onze mooie plannen gaan de koelkast in en op de achtergrond waren we bezig om er weer een grandioze editie van te maken. Met artiesten uit Peel en Maas en wat ludieke acties om de bezoeker weer wat te verrassen, dat was ons plan. We gaan hoe dan ook in deze tijd de verbinding zoeken met ons rood, geel en groen hart. Iets gaan we doen om elkaar te ontmoeten, ook al is dat niet fysiek. 

 

Vastelaovend samen, blijf gezond! 

Géén BBB 2022!! 

Na het vastelaovendloze 2021 maakten wij ons op voor een te gekke editie in 2022. Helaas laat het virus ons nog niet met rust en is het onmogelijk om zo een feest te organiseren. Jullie mogen, net als vorig jaar bij de BBB box, iets ludieks van ons verwachten om zo toch tijdens de vastelaovend te blijven verbinden. Wij kruipen weer terug in onze klok en winterslaap, wij hopen dat we volgend jaar weer een super toffe editie voor jullie kunnen organiseren voor het Huis van de Gemeente. Volgend jaar schieten we de confetti door heel Peel & Maas. 

Vastelaovend samen, blijf gezond!

SPONSOREN

Zonder onze trouwe sponsoren was er geen Bonte Boete Belaeving. Wij zijn erg trots op onze vrijwilligers en sponsoren!

BBB SPONSOREN

BB SPONSOREN

B SPONSOREN

BBBLOG

Volg ons laatste nieuws

Vastelaovesbox

Vastelaovend vieren zoals we dat allemaal graag doen zal helaas niet gaan dit jaar. Dit betekent echter niet dat we in Peel en Maas geen vastelaovessfeer kunnen creëren! Met de aanschaf van een heuse vastelaovesbox zorg je zelf voor de vastelaovessfeer in je huis en...

BBBreaking news!

#BBBekendmaking nieuwtjes BBB2020 🎉🎉 Wist je dat we dit jaar een nieuwe pleinindeling hebben? 👨‍👩‍👦‍👦Voor de allerkleinste BBBezoekers hebben we springkussens, een mobiele speelwagen en grote...

[instagram-feed]